Komentář Jiřího Vacka, ředitele analytické společnosti CEEC Research, k říjnovým výsledkům stavebnictví zveřejněných dnes Českým statistickým úřadem:

„Růst výkonu českého stavebnictví pokračoval i v říjnu. Objemy rostly zejména díky veřejným investicím. Veřejní investoři za prvních deset měsíců zvýšili objem zadaných zakázek až o 20,5 %, což výrazně přispělo k aktuální stabilizaci sektoru a zastavení propadů zaznamenaných v předchozích letech. Výsledky našich nejnovějších analýz ukazují, že objem veřejných zakázek bude dále růst, a poněvadž oživuje rovněž i privátní sektor, je zřejmé, že české stavebnictví tak má krizi definitivně za sebou.“

 
 

Kontakt pro média: 

Alena Setničková
PR & Communication Director
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Tel.: +420 777 299 790


CEEC Research je největší analytickou společností specializující se na stavebnictví v zemích střední a východní Evropy. Byla založena v roce 2005 a od té doby bezplatně poskytuje studie o aktuálním stavu a očekávaném vývoji stavebnictví v deseti zemích střední a východní Evropy. Všechny studie a analýzy CEEC Research jsou založeny výhradně na údajích získaných z pravidelných strukturovaných interview s klíčovými představiteli vybraných největších, středních i malých stavebních společností.

CEEC Research navíc k pravidelným a bezplatným analýzám stavebnictví také organizuje Setkání lídrů stavebních společností, kterých se účastní generální ředitelé nejvýznamnějších stavebních společností, prezidenti svazů, cechů a komor z oblasti stavebnictví a rovněž i ministři a nejvyšší představitelé státu vybraných zemí.


 


Obsah je chráněn autorským zákonem ©

 



Zprávy


kalkulacka

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.