Jaro je ve znamení soutěže! Také letos se koná soutěž Rozpočtujeme s Callidou. Jak již sám název napovídá hlavním organizátorem a garantem je firma Callida. Od začátku své existence se snažíme kromě svých obchodních aktivit podporovat i vzdělávání.

Důkazem tohoto úsilí je právě tato soutěž pro studenty středních a vysokých škol, jejíž 22. ročník letos proběhne. Cílem není pouze naše propagace, ale chápeme to jako příležitost, jak rozšířit či prohloubit znalosti studentů a lépe je připravit na jejich budoucí praxi. A o co se jedná?

Soutěž je rozdělená do dvou kategorií. V úterý 28. března poměří své znalosti při sestavování stavebního rozpočtu studenti z ČVUT Praha a VUT Brno. Dva dny na to, ve čtvrtek 30. března, pak proběhne soutěžní klání mezi studenty středních škol z celé České republiky. Je to výjimečná možnost setkání a porovnání znalostí studentů stavebních oborů. Ale kromě prestiže jde samozřejmě také o zajímavé ceny, které mohou vítězové vyhrát. Zázemí pro soutěž již tradičně poskytla katedra ekonomiky a řízení ve stavebnictví, Fakulty stavební ČVUT. Podporu pro letošní ročník zajistily firmy Českomoravský beton, a.s., Baumit, spol. s r.o. a GEOSAN GROUP a.s.

Kteří studenti budou úspěšní, to brzy uvidíme. Je možné, že ti nejlepší v soutěži se v budoucnu stanou posilou vašeho týmu.

 

geosan group

Akciová společnost GEOSAN GROUP patří mezi významné subjekty na českém stavebním trhu. Zabývá se širokým spektrem stavebních činností. K nim patří výstavba pozemních budov, objektů a komunikací, rekultivace, odstraňování starých ekologických zátěží, speciální zakládaní staveb, výstavba čistíren odpadních vod a kanalizací, hydrotechnické stavby a též developerské projekty. 

 

Českomoravský beton, a.s., je holdingovou společností, která prostřednictvím vlastních betonáren a dceřiných společností dodává transportbeton v široké škále pevnostních tříd a druhů na území České republiky a na Slovensku. Skupina, jejíž vznik spadá do počátku 90. let minulého století, v současné době provozuje třiasedmdesát nově postavených nebo zrekonstruovaných betonáren, které mají zavedený systém řízení jakosti ČSN EN ISO 9001 a splňují nejpřísnější ekologická kritéria.

 

V rámci společnosti Baumit, spol. s r.o. vyrábíme a prodáváme stavební materiály jako systémové řešení pro celou stavbu. Naší vizí je, aby všichni lidé v Česku měli zdravé a krásné bydlení. Tato vize společně s našimi spokojenými zákazníky je pro nás závazkem, abychom i nadále udávali trendy ve stavebnictví a udržovali vysoký standard našich výrobků.

 


 


Obsah je chráněn autorským zákonem ©

 



Zprávy


kalkulacka

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.