Společnost Callida, s.r.o. ve spolupráci s katedrou ekonomiky a řízení ve stavebnictví, Fakulty stavební ČVUT Praha připravuje již jubilejní 20. ročník soutěže Rozpočtujeme s Callidou, která proběhne na půdě této katedry.

rsc20letSoutěžní zadání připravuje zkušená rozpočtářka s více než dvacetiletou praxí v oboru Helena Kalivodová. Pro studenty je soutěž výzvou k prezentaci a poměření svých znalostí s ostatními školami. Současně si studenti prohlédnou prostory ČVUT Praha pro své navazující studium v oboru.

Soutěžící školy

V kategorii středních škol bude 31. března 2015 soutěžit patnáct středních škol z celého území ČR, jejichž studenti se utkají v sestavování či kontrole stavebního rozpočtu. V kategorii vysokých škol 1. dubna 2015 si ověří své znalosti v oblasti rozpočtování studenti ČVUT Praha a VUT Brno.

Pro všechny účastníky soutěže bude navíc v předvečer soutěže připraven kulturní program. Společně navštívíme nová divadelní představení v pražském divadle ABC.


Partneři soutěže

Generálním partnerem soutěže je divize Weber (Saint-Gobain) a výhradním partnerem pro beton Českomoravský beton, a.s.

Weber je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádních, zateplovacích a hydroizolačních systémů, štukových, tepelně izolačních a sanačních omítek, nátěrů, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažby a materiálů na sanace betonu.

Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích.

Weber je znám v oblasti stavebnictví i svou orientací na zákazníka, která se promítá v oblíbené příručce pro stavebníka – weber.rádce, která je masově distribuována sítí prodejců stavebních materiálů.

  • WEBER, Saint-Gobain Construction Products CZ a.s.
  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. | www.weber-terranova.cz
  • T: 272 701 137
  • Adresa: Radiová 3, Praha 10 Štěrboholy, 102 00

 

Českomoravský beton, a.s., je holdingovou společností, která prostřednictvím vlastních betonáren a dceřiných společností dodává transportbeton v široké škále pevnostních tříd a druhů na území České a Slovenské republiky. Skupina, jejíž vznik spadá do počátku 90. let minulého století, v současné době provozuje sedmdesát nově postavených nebo zrekonstruovaných betonáren, které mají zavedený systém řízení jakosti ČSN EN ISO 9001 a splňují nejpřísnější ekologická kritéria. Celá skupina – holdingová společnost a její dceřiné společnosti – vystupují pod jednou společnou obchodní značkou Českomoravský beton.

  • Českomoravský beton, a.s.
  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. | www.transportbeton.cz
  • T: 311 644 005
  • Adresa: Beroun 660, Beroun, 266 01

 


Obsah je chráněn autorským zákonem ©

 



Zprávy


kalkulacka

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.